Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

Πήλιο - Βόλος - Διακοπές - Πήλιο Ταξίδια,

Το Πήλιο βρίσκεται στον νομό Μαγνησίας στην Κεντρική Ελλάδα και προσφέρει στους επισκέπτες του, στιγμές ομορφιάς, χαλάρωσης και ψυχικής ανάτασης.


Πανέμορφα τοπία, καταπράσινη φύση, χρυσαφένιες αμμουδιές και μαργαριταρένια βότσαλα στις παραλίες του, κρυστάλλινες πηγές και γαλαζοπράσινα νερά στις θάλασσες του, χιονισμένες πλαγιές και χαμογελαστά πρόσωπα, παραδοσιακά χωριά και φιλόξενοι άνθρωποι, πλακόστρωτα καλντερίμια και μονοπάτια, τσίπουρο και μεζέ κάτω από τον γέρο - πλάτανο, μύθοι, ιστορία ….. τόσες πολλές οι εικόνες του και τόσα πολλά αυτά που προσφέρει.
Ο επισκέπτης του Πηλίου μαγεύεται και πάντα ξαναγυρνά, σε μέρη αγαπημένα και γνωστές διαδρομές.
Διάσπαρτα σε όλη την επικράτεια του Πηλίου βρίσκονται τα πανέμορφα και γραφικά, με τα αρχοντικά τους και την πηλιορείτικη αρχιτεκτονική, στολίδια το κάθε ένα χωριστά και όλα μαζί συμπληρώνοντας την εικόνα του Πηλίου.
Το Πήλιο είναι γεμάτο μαγεία και πανέμορφα τοπία, όλες τις εποχές του χρόνου. Είναι ιδανικός προορισμός για διακοπές και χαλάρωση, για περιπέτεια και συγκινήσεις.
Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, οι πανέμορφες παραλίες του σας προσκαλούν στα κρυσταλλένια νερά τους για στιγμές δροσιάς και απόλαυσης.
Το Πήλιο φημίζεται για την δροσιά που προσφέρει το καλοκαίρι, ακόμα και τα ορεινά χωριά του.
Τον χειμώνα μπορείτε να απολαύσετε το χιονισμένο τοπίο και το χιονοδρομικό κέντρο Αγριόλευκες, κοντά στα Χάνια, όπου μπορείτε να κάνετε ski στις τέλεια οργανωμένες πίστες, snowboarding, και artillery ski.
Το Around Pelion ®, έχει δημιουργηθεί για να σας παράσχει ότι πληροφορίες χρειαστείτε σχετικά με την οργάνωση των διακοπών σας στο Πήλιο.
Παράλληλα έχει δημιουργηθεί ένα directory, με χρήσιμες πληροφορίες για επιχειρήσεις, υπηρεσίες και προτάσεις διασκέδασης, για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Βόλου και του Πηλίου.
Εδώ θα βρείτε λεπτομερείς πληροφορίες, σχεδόν για όλα τα χωριά του Πηλίου, τα ξενοδοχεία και την διαμονή, την ιστορία του τόπου, τις εκκλησίες και τα μοναστήρια, χρήσιμα τηλέφωνα, φωτογραφίες και πολλά άλλα.
Είμαστε σίγουροι ότι αυτό το web site, θα σας φανεί χρήσιμο στην οργάνωση του ταξιδιού σας στο Πήλιο.
Το Πήλιο ήταν το θέρετρο διακοπών των θεών, όταν το αντικρίσετε για πρώτη η πολλοστή φορά θα συμφωνήσετε μαζί τους και θα αφεθείτε στην μαγεία του.

Αναδημοσιευση Απο aroundpelion

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκπαιδευτικός Πίνακας.

Discussing the Divine Comedy with Dante
Από μόνος του όλος ο πίνακας είναι μοναδικός. Θα διαπιστώσετε πως πατώντας το ποντίκι σας πάνω στην φωτογραφία, σας μεταφέρει σε σχετικές πληροφοριακές σελίδες (wikipedia). Δηλαδή, επιλέγοντας μία από τις απεικονισμένες προσωπικότητες, μεταφέρεστε στην ιστορία της ζωής του. Είναι ομολογουμένως απίθανο..
sirlinuxas