Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

Ζάκυνθος: Μοναδικές προσφορές ειδικά για την ελληνική οικογένεια!


Ένα από τα ωραιότερα νησιά της Ελλάδας, η Ζάκυνθος, ζει ήδη σε καλοκαιρινούς ρυθμούς:Τα περισσότερα ξενοδοχεία είναι πανέτοιμα να υποδεχτούν τους επισκέπτες και αρκετά από αυτά έχουν ετοιμάσει "πακέτα προσφορών" προσαρμοσμένα στις δυσκολίες που περνά η ελληνική οικογένεια. Είναι απόφαση όλων των επαγγελματιών του νησιού να δώσουν προτεραιότητα στον εγχώριο τουρισμό, κάτι που ξενοδοχεία όπως το Tsilivi Beach Hotel, το Eleon Grand Resort & Spa και το Βest Western Zante Park κάνουν ήδη πράξη! Μακάρι να συμβεί κάτι ανάλογο σε όλα τα νησιά της πατρίδας μας!

Και μην ξεχνάτε: Η Ζάκυνθος είναι... δίπλα σας! Τα έξοδα περιορίζονται ακόμη περισσότερο, λόγω της μικρής απόστασης από την Κυλλήνη μέχρι το νησί που συνεπάγεται χαμηλά ναύλα!!!

Αναδημοσιευση Απο Μarkos.Τv

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκπαιδευτικός Πίνακας.

Discussing the Divine Comedy with Dante
Από μόνος του όλος ο πίνακας είναι μοναδικός. Θα διαπιστώσετε πως πατώντας το ποντίκι σας πάνω στην φωτογραφία, σας μεταφέρει σε σχετικές πληροφοριακές σελίδες (wikipedia). Δηλαδή, επιλέγοντας μία από τις απεικονισμένες προσωπικότητες, μεταφέρεστε στην ιστορία της ζωής του. Είναι ομολογουμένως απίθανο..
sirlinuxas