Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

Υγεία ποδιών,


On your legs=Τα ποδια σας,
ΔΩΣΤΕ ΤΟ «ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΤΑ ΒΑΡΙΑ, ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΗΣΜΕΝΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΦΛΑΒΟΝΟΕΙΔΗ,
Γιατί πρήζονται τα πόδια μας το καλοκαίρι; Το καλοκαίρι τα πόδια πρήζονται λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και αυτό μας κάνει να τα αισθανόμαστε βαριά και κουρασμένα. Το πρόβλημα επιδεινώνεται με τα ψηλά τακούνια και τα λίγα επιπλέον κιλά. Αλλοι επιβαρυντικοί παράγοντες είναι το άγχος, ο καθιστικός τρόπος ζωής και το κάπνισμα.
Τι είναι τα φυσικά φλαβονοειδή; Τα φυσικά φλαβονοειδή είναι φυσικές ουσίες που προέρχονται από το εκχύλισμα των φύλλων της κόκκινης αμπέλου (Vitis vinifera), έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως επί δεκαετίες και έχουν δείξει, μέσω κλινικών ερευνών, ότι βοηθούν στη διατήρηση της καλής λειτουργίας των φλεβών των κάτω άκρων -ενάντια στους κιρσούς τις ευρυαγγείες- και στην αντιμετώπιση δυσάρεστων συμπτωμάτων όπως το οίδημα (πρησμένα πόδια), η κόπωση και το αίσθημα βάρους. Τα φλαβονοειδή δεν μπορούν να παραχθούν από τον οργανισμό και λαμβάνονται μόνο μέσω της διατροφής. Γι΄αυτό η καθημερινή λήψη τους -υπό μορφή δισκίων- συντελεί στην καλή φυσική κατάσταση των ποδιών. Σε συνδυασμό μάλιστα με μασάζ με κάποιο εξειδικευμένο προϊόν βοηθούν στην άμεση ανακούφιση των συμπτωμάτων και στη διατήρηση της καλής λειτουργίας των φλεβών των κάτω άκρων.
Ευγενία Καλτεζιώτη
Αναδημοσίευσα Από Καθημερινη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκπαιδευτικός Πίνακας.

Discussing the Divine Comedy with Dante
Από μόνος του όλος ο πίνακας είναι μοναδικός. Θα διαπιστώσετε πως πατώντας το ποντίκι σας πάνω στην φωτογραφία, σας μεταφέρει σε σχετικές πληροφοριακές σελίδες (wikipedia). Δηλαδή, επιλέγοντας μία από τις απεικονισμένες προσωπικότητες, μεταφέρεστε στην ιστορία της ζωής του. Είναι ομολογουμένως απίθανο..
sirlinuxas