Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

Τα προϊόντα της Κρήτης " σε άλλες πόλεις,

ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΣΤΗΝ EΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ,
Προβολή Κρητικών προϊόντων, τουρισμού και Real Estate,
Έκθεση προβολής Κρητικών προϊόντων, τουρισμού και Real Estate, θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο στο Κίεβο της Ουκρανίας. Χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων του τουρισμού, των Επιμελητηρίων και της Εκκλησίας για την προετοιμασία της, στην Περιφέρεια Κρήτης μετά το κάλεσμα της αντιπεριφερειάρχη Θεανώς Βρέντζου.
Η έκθεση στην Ουκρανία πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια του Κιέβου, η οποία και αναλαμβάνει δωρεάν τη λειτουργία της.
Στη συνάντηση για την προετοιμασία της έκθεσης πραγματοποιήθηκε συζήτηση για την βέλτιστη οργάνωση της αποστολής των Κρητικών επιχειρήσεων στο Κίεβο.
«Όλοι μαζί μπορούμε να συνεργαστούμε σε μία σωστή βάση, έτσι ώστε να προκύψουν πολλαπλασιαστικά οφέλη για το σύνολο του νησιού. Συνδέοντας τον πολιτισμό του νησιού με την πρωτογενή παραγωγή και τον τουρισμό, οδηγούμαστε σε κατακόρυφη ανάπτυξη για όλους τους κλάδους του νησιού», δήλωσε η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης Θεανώ Βρέντζου.
Η Περιφέρεια Κρήτης πραγματοποίησε εκδήλωση στο Κίεβο τον Μάρτιο 2013, που στόχο είχε την προβολή και ανάδειξη της Κρητικής γαστρονομίας, την προβολή της πρωτογενούς παραγωγής και του γαστρονομικού τουρισμού της Κρήτης. Η δράση αυτή της Περιφέρειας Κρήτης είχε τεράστια απήχηση στην Ουκρανία και η αναπαραγωγή της εκδήλωσης για την Κρητική γαστρονομία έγινε στο σύνολο των ραδιοτηλεοπτικών δικτύων και του τύπου της Ουκρανίας.
Η έκθεση που σχεδιάζεται θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική αγορά του Κιέβου, την οποία καθημερινά επισκέπτονται πάνω από 10.000 άτομα. Στις Κρητικές εταιρίες που θα συμμετέχουν θα διατεθεί από την Περιφέρεια Κιέβου δωρεάν χώρος, το περίπτερο καθώς και όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός, ενώ θα έχει και την ευθύνη λειτουργίας και διαφήμισης της έκθεσης σε όλη την Ουκρανία. Επίσης η Περιφέρεια του Κιέβου θα προσκαλέσει Ουκρανικές εταιρίες από τον κλάδο των τροφίμων, super market, tour operator, αλλά και εταιρίες από τον χώρο του Real Estate, για να πραγματοποιηθούν B2B συναντήσεις με τις Κρητικές εταιρίες που θα συμμετέχουν.
Στη συνάντηση προετοιμασίας της νέας αποστολής- έκθεσης που αναλαμβάνει να διοργανώσει η Περιφέρεια Κρήτης ήταν καλεσμένοι: Τα Επιμελητήρια Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνης και Χανίων, ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης, Η Ένωση Ξενοδόχων Χανίων, Ρεθύμνου, Λασιθίου, Ιεράπετρας και Σητείας, η Ένωση Αγροτουρισμού Κρήτης, ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εναλλακτικού Τουρισμού, η Συνοδική Επιτροπή Θρησκευτικού Τουρισμού της Εκκλησίας της Κρήτης, ο Παγκρήτιος σύλλογος Διευθυντών ξενοδοχείων, οι Τουριστικοί Πράκτορες, η Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων - Δωματίων Ανατολικής Κρήτης, «Κνωσσός», η ομοσπονδία ενοικιαζομένων διαμερισμάτων - δωματίων Χανίων «Άπτερα», η Παγκρήτια ομοσπονδία ενοικιαζομένων διαμερισμάτων - δωματίων Κρήτης, ο σύνδεσμος τουριστικών και ταξιδιωτικών γραφείων Κρήτης, ο σύνδεσμος τουριστικών γραφείων Δυτ. Κρήτης, ο σύλλογος μεσιτών Ανατ. Κρήτης και ο Σύλλογος Μεσιτών νομού Χανίων.
Στις επόμενες ημέρες, όπως έγινε γνωστό, η Περιφέρεια Κρήτης θα στείλει πρόσθετο πληροφοριακό υλικό και προσκλήσεις σε φορείς και επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στην αποστολή.
Αναδημοσιευσα Απο Ρεθεμνιωτικα Νεα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκπαιδευτικός Πίνακας.

Discussing the Divine Comedy with Dante
Από μόνος του όλος ο πίνακας είναι μοναδικός. Θα διαπιστώσετε πως πατώντας το ποντίκι σας πάνω στην φωτογραφία, σας μεταφέρει σε σχετικές πληροφοριακές σελίδες (wikipedia). Δηλαδή, επιλέγοντας μία από τις απεικονισμένες προσωπικότητες, μεταφέρεστε στην ιστορία της ζωής του. Είναι ομολογουμένως απίθανο..
sirlinuxas