Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016

146 Η επέτειος του ολοκαυτώματος του Αρκαδίου,

Κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις εορτασμού,
Με την καθιερωμένη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση κορυφώνονται σήμερα το πρωί οι εκδηλώσεις εορτασμού της 146ης Επετείου του Ολοκαυτώματος του Αρκαδίου. Στις 8:30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Αρκαδίου ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιου.
08/11/2012
Στις 10:00 θα πραγματοποιηθεί παρέλαση στην λεωφόρο Κουντουριώτη, ενώ στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί επίσημη Δοξολογία. Θα γίνει εκφώνηση του Πανηγυρικού της Επετείου του Ολοκαυτώματος και θα ακολουθήσει στις 12:30 επιμνημόσυνη Δέηση στο χώρο του Μαυσωλείου της Ιεράς Μονής Αρκαδίου.
Στη συνέχεια θα γίνει κατάθεση Στεφάνων από τους εκπροσώπους της ελληνικής κυβέρνησης και των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Μετά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου θα αποδοθεί η Ιερή Φλόγα από τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Αρκαδίου. Στις 14:30 θα γίνει εκκίνηση του Αρκαδίου Δρόμου Ανδρών-Γυναικών.
 
 
Αναδημοσιευσα Από Ρεθεμνιωτικα Νεα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκπαιδευτικός Πίνακας.

Discussing the Divine Comedy with Dante
Από μόνος του όλος ο πίνακας είναι μοναδικός. Θα διαπιστώσετε πως πατώντας το ποντίκι σας πάνω στην φωτογραφία, σας μεταφέρει σε σχετικές πληροφοριακές σελίδες (wikipedia). Δηλαδή, επιλέγοντας μία από τις απεικονισμένες προσωπικότητες, μεταφέρεστε στην ιστορία της ζωής του. Είναι ομολογουμένως απίθανο..
sirlinuxas