Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016

"Κατάλογος" ήλιου για τις διακοπές,


ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ,

Ηλιοθεραπεία με... μέτρο,

Ολοκληρωμένη προστασία από τον ήλιο παρέχουν επίσης τα ενδύματα. Μπλούζες με πυκνή ύφανση και μανίκι, καπέλο με μεγάλο γείσο, καλής ποιότητας γυαλιά ηλίου αλλά και μαγιό με δείκτη ηλιακής προστασίας είναι μερικές από τις προτάσεις των ειδικών για να αποφευχθούν εγκαύματα που θα χαλάσουν την καλοκαιρινή μας διάθεση.
Σύμβολο υγείας και γοητείας θεωρείται συχνά το μαυρισμένο δέρμα. Οι ειδικοί, όμως, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς η ηλιακή ακτινοβολία εκτός από τα σημαντικά οφέλη που παρέχει στον οργανισμό μπορεί να αποβεί πολύ επικίνδυνη για την υγεία.
Εγκαύματα, πρόωρη γήρανση και εμφάνιση μελανωμάτων είναι μερικές από τις σοβαρότερες συνέπειες της υπερβολικής και χωρίς προστασία έκθεσης στον ήλιο.
Ολόκληρο το άρθρο στο ένθετο «ΕΘΝΟΣ - ΥΓΕΙΑ»
Αναδημοσιευσα Από Εθνος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκπαιδευτικός Πίνακας.

Discussing the Divine Comedy with Dante
Από μόνος του όλος ο πίνακας είναι μοναδικός. Θα διαπιστώσετε πως πατώντας το ποντίκι σας πάνω στην φωτογραφία, σας μεταφέρει σε σχετικές πληροφοριακές σελίδες (wikipedia). Δηλαδή, επιλέγοντας μία από τις απεικονισμένες προσωπικότητες, μεταφέρεστε στην ιστορία της ζωής του. Είναι ομολογουμένως απίθανο..
sirlinuxas