Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016

Γράμμα-Δώρο στον Άγιο Βασίλη,

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη,
Χθες γράψαμε το γραμμα μας στον Άγιο Βασίλη. Η Αθηνά ήταν πραγματικά ένα εξαιρετικό παιδί και φέτος. Και ο Αρχέλαος το ίδιο. Το γράψαμε αυτο στον Άγιο και μάλιστα βάλαμε και τις υπογραφές μας η μαμά και ο μπαμπάς για να το επιβεβαιώσουμε. Η Αθηνά διάλεξε δώρο και για τον Αρχέλαο, κάτι που συμπτωματικά -χαχα- της αρέσει πολύ και εκείνης.
Του φτιάξαμε και τρεις ζωγραφιές: μία με ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο, μία με έναν χιονάνθρωπο και μία με όλη την οικογένεια. Στην πρώτη βοήθησε λίγο η μαμά, τις άλλες τις έκανε μόνη της.
Τα έβαλα όλα σε ένα φάκελο, τάχα να τα ταχυδρομήσω και μετά σκέφτηκα… να τα κρατήσω ένα ένα τα γράμματα που θα γράφουν κάθε χρόνο. Θα γράφουμε απέξω το όνομα του καθένα και τη χρονιά. Θα τα βάζουμε σε ένα κουτί μαζί με ένα στολιδάκι ή γουράκι για την κάθε χρονιά. Και όταν πια μεγαλώσουν πολύ πολύ και φτιάχνουν πια τα δικά τους δέντρα, θα τους δώσουμε τα κουτια τους, να διαβάσουν τι ήθελαν/έγραφαν τότε… Και να βάζουν τα ολόδικά τους στολίδια
Με την Αθηνά να κοντεύει πια τα τέσσερα, τον Αρχέλαο να ειναι ήδη ενός και εμένα να κλείνω πια τα 30 σε δυο μέρες, κάτι μου λέει πως αυτή η μέρα που θα τους παραδώσουμε τις αναμνήσεις τους θα έρθει πριν το καταλάβουμε

Αναδημοσιευσα Από eimaimama.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκπαιδευτικός Πίνακας.

Discussing the Divine Comedy with Dante
Από μόνος του όλος ο πίνακας είναι μοναδικός. Θα διαπιστώσετε πως πατώντας το ποντίκι σας πάνω στην φωτογραφία, σας μεταφέρει σε σχετικές πληροφοριακές σελίδες (wikipedia). Δηλαδή, επιλέγοντας μία από τις απεικονισμένες προσωπικότητες, μεταφέρεστε στην ιστορία της ζωής του. Είναι ομολογουμένως απίθανο..
sirlinuxas