Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Πες μου το Φρούτο σου να σου πω ποιος είσαι,

TAKE THE FRUIT QUIZ! Εσύ ποιο φρούτο θα διαλέξεις και τι σημαίνει για το χαρακτήρα σου;
Ένα quiz που μπορεί να μοιάζει με φρουτοσαλάτα, αλλά θα σου αποκαλύψει πολλά πράγματα για τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα επαγγελματικά, την στάση σου απέναντι στον έρωτα και τη ζωή!!
Είναι μία, μόνο μία, η ονειρεμένη Φρουτοπία!!! Θυμάσαι το θρυλικό ελληνικό παιδικό παραμύθι; Πώς τα φρούτα σχετίζονται με χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου; Ένα quiz που μπορεί να μοιάζει με φρουτοσαλάτα, αλλά θα σου αποκαλύψει πολλά πράγματα για τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα επαγγελματικά, την στάση σου απέναντι στον έρωτα και τη ζωή!!
Φαντάσου απλά πως έχεις μπροστά σου μια πιατέλα με διάφορα φρούτα από τα παρακάτω:
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ,

Έχεις ιώβεια υπομονή και θέληση. Σου αρέσει να κάνεις τα πράγματα ήρεμα και αργά, αλλά απόλυτα διεξοδικά και χωρίς να αισθάνεσαι κούραση από τη σκληρή δουλειά. Συνήθως είσαι ντροπαλή, αλλά παράλληλα αξιόπιστη και άτομο εμπιστοσύνης σαν φίλη. Έχεις μια ιδιαίτερη αισθητική και επιλέγεις τους συντρόφους σου μετά από πολλή σκέψη. Αγαπάς με την καρδιά σου και δεν είσαι τύπος που θα ενδώσει σε μια απλή περιπετειούλα. Φροντίζεις να αποφεύγεις τις διενέξεις με κάθε κόστος.
ΜΗΛΟ,
Άτομο εκκεντρικό, παρορμητικό και ανοιχτό που συχνά όμως παρουσιάζει εκρήξεις. Μπορεί να μην είσαι ο ορισμός του οργανωτικού τύπου, όμως μπορείς να γίνεις καλή ως επικεφαλής μιας ομάδας, κάνοντας τα πράγματα να κινηθούν προς τη σωστή κατεύθυνση. Αναλαμβάνεις άμεσα δράση κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Λατρεύεις τα ταξίδια υπερβολικά. Ξεχυλίζεις γοητεία όταν βρίσκεσαι με το σύντροφό σου. Είσαι ενθουσιώδης με τη ζωή κάτι για το οποίο δύσκολη μπορεί κάποιος να σε ανταγωνιστεί.
ΜΠΑΝΑΝΑ,
Είσαι άτομο ευαίσθητο, αγαπητό, ευαίσθητο και ζεστό με τη συμπάθεια να ανήκει στη φύση σου. Συχνά σου λείπει η αυτοπεποίθηση και είσαι αρκετά ντροπαλή εκ φύσεως. Οι άνθρωποι τείνουν να εκμεταλλεύονται το γλυκό σου ταμπεραμέντο, πράγμα που σε κάνει ευάλωτη. Λατρεύεις τον σύντροφό σου με κάθε τρόπο, τόσο για το μυαλό, όσο και για την εξωτερική του εμφάνιση. Χάρη σε όλα αυτά που συνθέτουν το χαρακτήρα σου, η σχέση σου χαρακτηρίζεται από αρμονία.
ΚΑΡΥΔΑ,
Σοβαρή, πολύ φιλοσοφημένη και διορατική. Σου αρέσει να κοινωνικοποιήσε, όμως μοιάζεις ιδιαίτερα επιλεκτική στην επιλογή της παρέας σου. Είσαι συχνά ξεροκέφαλη, αλλά όχι απαραίτητα και ασυμβίβαστη. Πάντα σε εγρήγορση, φροντίζεις να πάιρνεις τη σωστή θέση σε κάθε περιστατικό, ειδικά όταν αυτό αφορά στη δουλειά. Έχεις ανάγκη από έναν σύντροφο με μυαλό, αφού μπορεί το πάθος να είναι σημαντικό, αλλά δεν σημαίνει και τα πάντα για εσένα.
ΑΝΑΝΑΣ,
Παίρνεις αποφάσεις στο λεπτό και τις κάνεις πράξη σε κλάσματα δευτερολέπτου. Είσαι από τους πιο γενναίους, όταν πρόκειται να αποφασίσεις να αλλάξεις καριέρα, αν αυτό είναι προς ώφελός σου. Έχεις εξαιρετικές οργανωτικές ικανότητες και δεν πτοείσαι από το φόρτο της εργασίας σου, όσο βαρύς κι αν είναι. Συνήθως έχεις εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου, είσαι ειλικρινής και τίμια στις συναλλαγές σου με άλλους. Αν και δεν κάνεις εύκολα φιλίες, όταν αισθανθείς άνετα, οι φιλίες σου έχουν διάρκεια ζωής. Σπάνια κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση για μια σχέση. Έτσι ο σύντροφός σου, θαμπώνεται μεν από τα δεκάδες προτερήματά σου, αισθάνεται όμως λίγο ενοχλημένος από την αδυναμία σου να δείξεις στοργή.
ΠΑΠΑΓΙΑ,
Είσαι πραγματικά ατρόμητη και πιάνεσαι από κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται στη ζωή σου. Σκέφτεσαι αρκετά κάθε σου βήμα. Έχεις ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμος που μαζί με την γενναιόδωρη ιδιοσυγκρασία σου σε κατατάσσει στους αγαπητούς ανθρώπους. Σε ό, τι αφορά στην επαγγελματική σου ζωή, πασχίζεις για ό, τι κάνεις και ξέρεις να βρίσκεσαι στη σωστή θέση, την κατάλληλη στιγμή. Απολαμβάνεις τη γνωριμία με νέα πρόσωπα και να ανακαλύπτεις νέα μέρη. Εκείνο που ελκύει τους εκπροσώπους του αντίθετου φύλλου είναι το χιούμορ σου. Είναι απλά ακαταμάχητα γοητευτικό.
ΜΑΝΓΚΟ,
Έχεις πολύ καλά στερεωμένες ιδέες για τη ζωή, απο τις οποίες θα παρεκκλίνεις πολύ δύσκολα, όσο και αν προσπαθούν οι γύρω σου να σε πείσουν. Οι ιδέες σου είναι αυτό που λέμε ριζοσπαστικές και υπάρχουν πράγματα που λατρεύεις και για τα οποία θα σκότωνες, αλλά και άλλα που μισείς και θα εξαφάνιζες χωρίς δεύτερη σκέψη αν σου δινόταν η ευκαιρία. Τρελαίνεσαι να κάνεις πράγματα που αποτελούν διανοητική πρόκληση. Όσο δυνατή κι αν είσαι βέβαια, μοιάζεις με άκακη γατούλα στην αγκαλιά του αγαπημένου σου. Γίνεσαι δεκτική, στοργική και φιλόξενη σε τέτοιο βαθμό που εξισώνεις την όποια σου εμμονή και επιμονή σε όλα τα άλλα επίπεδα.
ΚΕΡΑΣΙ,
Αν το κεράσι είναι το αγαπημένο σου φρούτο, τότε η ζωή δεν ήταν πάντα γλυκιά μαζί σου. Συχνά αντιμετωπίζεις μεταπτώσεις στη διάθεσή σου, ειδικά στα επαγγελματικά. Πολύ συχνά συνειδητοποιείς πως παίρνεις πολύ λίγα χρήματα, αντί για τον πακτωλό που θα σου άξιζε. Έχεις πολύ γόνιμη φαντασία και συχνά ασχολείσαι με δημιουργικά πράγματα. Είσαι πολύ ειλικρινής και πιστή σύντροφος, αλλά δεν σου είναι εύκολο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Το σπίτι σου το προσωπικό σου καταφύγιο, ενώ δεν σου αρέσει τίποτα περισσότερο από στιγμές περιστοιχισμένη από κοντινούς σου ανθρώπους και αγαπημένα πρόσωπα.
ΜΑΥΡΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ,
Άτομο ευγενικό γενικά, αλλά με απότομες μεταπτώσεις της ψυχραιμίας σου. Όσο γρήγορα όμως φουντώνεις, τόσο αστραπιαία ηρεμείς και πάλι. Είσαι λάτρης του ωραίου, σε κάθε του έκφανση. Είσαι πολύ δημοφιλής εξαιτίας του ζεστού και εξωστρεφή χαρακτήρα σου. Επιδεικνύεις ιδιαίτερη ζέση για τη ζωή και κάθετι που κάνεις. Ο σύντροφός σου πρέπει να μοιράζεται μαζί σου την ίδια θέρμη για τη ζωή και έτσι θα απολαμβάνει όλα όσα μπορείς να του προσφέρεις.
ΡΟΔΑΚΙΝΟ,
Απολαμβάνεις τους χυμούς της ζωής... είναι ο φιλικός, ευθύς και ανοιχτός χαρακτήρας σου που προσθέτει πόντους στη γοητεία σου. Συγχωρείς και ξεχνά πολύ εύκολα, ενώ ιεραρχείς τη φιλία πολύ ψηλά στη λίστα με τις αρχές σου. Είσαι φιλόδοξη και ανεξάρτητη πράγμα που σημαίνει πως παίρνεις αυτό που θέλεις. Αποτελείς υπόδειγμα συντρόφου, θερμή, παθιασμένη, αλλά παράλληλα ειλικρινής και πιστή στην αγάπη σου. Δεν θέλεις όμως να επιδεικνύεις όλη αυτή την φλόγα για τον αγαπημένο σου δημόσια
ΑΧΛΑΔΙ,
Ό, τι βάλεις στο μυαλό σου θα το καταφέρεις, αλλά συχνά δεν παρουσιάζεις σταθερότητα και δυσκολεύεις να ολοκληρώσεις κάτι που ξεκίνησες με αστείρευτο ενθουσιασμό. Πρέπει να γνωρίζεις ποιο θα είναι το αποτέλεσμα των προσπαθειών σου από την αρχή. Απολαμβάνεις τις συζητήσεις και τις ανταλλαγές απόψεων. Δεν κουράζεσαι ποτέ, είσαι πάντα μέσα σε όλα και έτοιμη για νέες περιπέτειες. Αν και γρήγορα δένεσαι σε φιλικό επίπεδο με κάποιον, το να διατηρήσεις μια σχέση δεν μοιάζει και πολύ εύκολο.
- Ποιο φρούτο θα διάλεγες πρώτο;
Αναδημοσιευσα Από newsit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου