Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018

Το Νεο Βιβλιο του Θαναση Λαλα "ΕΦΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ",

ΕΦΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ,

ΣΥΝΟΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ 21+2 ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΕ ΝΟΜΠΕΛ
ΛΑΛΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ..!!
Παρουσίαση
Όλοι, ό, τι κι αν κάνουμε στη ζωή μας, δοκιμάζουμε τις δυνάμεις μας, προσπαθούμε να πλησιάσουμε το άπιαστο, να αγγίξουμε τις φτέρνες του Θεού. 
Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τα κοινά όρια για όλους, να κρατήσουμε περισσότερο την αναπνοή μας και να βουτήξουμε πιο βαθιά, να δοκιμάσουμε να πετάξουμε χωρίς φτερά, να κάνουμε μια... έφοδο στον ουρανό με τα πόδια στη γη!
21+2 πρόσωπα που κατάφεραν το ακατόρθωτο μιλούν:
για την εμπειρία της κορυφής,
για την χαρά της αναγνώρισης,
για την ουράνια μοναξιά του πρώτου,
για το κόστος της επιτυχίας,
για το κέρδος της αποτυχίας,
για τη δύναμη των επιρροών,
για την ανάγκη των επιλογών,
για την απόφαση ως επαναστατική πράξη,
για το ταλέντο,
το χάρισμα,
την συμμετοχή του περιβάλλοντος που ζούμε στην πραγματοποίηση των ονείρων μας, για τα ατυχήματα της ζωής που γίνονται η τύχη μας, για τα λάθη-ήλιους που άλλους καίνε και για άλλους φωτίζουν σκοτάδια γεμάτα κρυμμένους θησαυρούς! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

-"Δεν υπάρχουν συνταγές στη ζωή, υπάρχουν όμως αφηγήσεις ανθρώπων που κάνουν την ζωή μας αλλιώτικη, μας βοηθούν να ρίξουμε τους φόβους μας στο πάτωμα, να δοκιμάσουμε το "άλλο"... Να ελευθερωθούμε από αυτό που μας δένει στην επανάληψη του "ίδιου"!" (ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΛΑΣ)

Περιεχόμενα..Έλι Βίζελ - Ναντίν Γκόρντιμερ - Γκύντερ Γκρας - Ντέρεκ Γουώλκοτ - Ντόρις Λέσινγκ - Μάριο Βάργκας Λιόσα - Τζον Νας - Κενζαμπούρε Όε - Οκτάβιο Πας - Σιμόν Πέρες - Χάρολντ -Πίντερ - Ιλιά Πριγκοζίν - Ζοζέ Σαραμάγκου - Αμάρτια Σεν - Άντριου Σκάλι - Ουόλε Σογίνκα - Ντέσμοντ Τούτου - Ααρών Τσιχανόβερ - Ντάριο Φο - Σέιμους Χίνι - Ρόουλντ Χόφμαν - Οδυσσέας Ελύτης - Γιώργος Σεφέρης..

Τιμή Έκδοσης
€25.00 Τιμή Πολιτείας
€22.50
(-10%)
Κερδίζετε €2.50

- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων
- Διαθέσιμο. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.
- Διευκρινίσεις σχετικά με τους χρόνους αποστολής και παράδοσης.

Αναδημοσιευσα Απο Ρoliteianet gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκπαιδευτικός Πίνακας.

Discussing the Divine Comedy with Dante
Από μόνος του όλος ο πίνακας είναι μοναδικός. Θα διαπιστώσετε πως πατώντας το ποντίκι σας πάνω στην φωτογραφία, σας μεταφέρει σε σχετικές πληροφοριακές σελίδες (wikipedia). Δηλαδή, επιλέγοντας μία από τις απεικονισμένες προσωπικότητες, μεταφέρεστε στην ιστορία της ζωής του. Είναι ομολογουμένως απίθανο..
sirlinuxas