Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016

Θέατρο, «Μάνα θα πάω στο Χόλιγουντ».
Θέατρο, με την Δήμητρα Παπαδοπουλου «Μάνα θα πάω στο Χόλιγουντ».

Από 14 Νοέμβρη Ελληνικό έργο στο Θέατρο, με την Δήμητρα Παπαδοπουλου «Μάνα θα πάω στο Χόλιγουντ»......
κοιτααα στοριιιιιιιιιιιιιιιι,
Μια πολυμήχανη φυλή. Ένα διαμέρισμα στην οδό Φυλής. Δυο άνεργοι ηθοποιοί. Κι ένα όνειρο. Κωμωδιογράφος ολκής, ικανή να κάνει ένα ολόκληρο θέατρο να τραντάζεται από το γέλιο, η Δήμητρα Παπαδοπούλου υπογράφει μια ολοκαίνουργια και επίκαιρη μουσική κωμωδία.

 «Μάνα θα πάω στο Χόλιγουντ» είναι ο τίτλος

και οι ταλαντούχοι ηθοποιοί, Θανάσης Αλευράς και Κωνσταντίνα Μιχαήλ οι πρωταγωνιστές στην παράσταση

 που ανεβαίνει στο θέατρο Ιλίσια σε σκηνοθεσία της συγγραφέα και του Φωκά Ευαγγελινού.

Δύο άνεργοι ηθοποιοί μηχανεύονται τα πάντα για να συγκεντρώσουν το ποσό που χρειάζονται για να μετακομίσουν στο… Χόλιγουντ!
Αξιοποιώντας κάθε μέσο, θεμιτό και αθέμιτο, θα μετατρέψουν προσωρινά το διαμέρισμά τους σε οίκο ανοχής. Θα μπορέσουν, όμως, να κατακτήσουν το όνειρό τους ή, μήπως, η οδός Φυλής είναι μονόδρομος; 

Ένας άξιος θίασος συμπρωταγωνιστεί: Αντώνης Κρόμπας, Ζερόμ Καλούτα, Πέτρος Γεωργοπάλης, Στράτος Λύκος, Παναγιώτης Αλεξανδράκης και Ελένη Ροδά (Πρεμιέρα 17/12 )

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκπαιδευτικός Πίνακας.

Discussing the Divine Comedy with Dante
Από μόνος του όλος ο πίνακας είναι μοναδικός. Θα διαπιστώσετε πως πατώντας το ποντίκι σας πάνω στην φωτογραφία, σας μεταφέρει σε σχετικές πληροφοριακές σελίδες (wikipedia). Δηλαδή, επιλέγοντας μία από τις απεικονισμένες προσωπικότητες, μεταφέρεστε στην ιστορία της ζωής του. Είναι ομολογουμένως απίθανο..
sirlinuxas