Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Σεμινάριο κρητικής διατροφής,




ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 16ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη, το σεμινάριο «Κρητικής διατροφής» που διοργάνωσε το 16ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου σε συνεργασία με τον κύριο και την κυρία Βαρούχα, στο οικογενειακό εστιατόριο που διατηρούν στην παλιά πόλη «Αγρίμια».
01/02/2013
Με πολύ κέφι και διάθεση ο Σεφ Γιώργος Κατσαβίδης, από τον Σύλλογο Αρχιμαγείρων του νομού μας και ο μάγειρας του εστιατορίου κύριος Αντώνης Μαμαλάκης μίλησαν για την αξία που έχει η κρητική κουζίνα και ταυτόχρονα μύησαν τους μικρούς μαθητές του σχολείου στην τέχνη της μαγειρικής. Αυτοί με τη σειρά τους βομβάρδισαν στην κυριολεξία τους ειδικούς με τις απορίες τους και ταυτόχρονα διασκέδασαν και απόλαυσαν την παραδοσιακή κρητική κουζίνα και τη φιλοξενία της οικογένειας Βαρούχα (γονείς μαθητή του σχολείου).
Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί θέλουν να εκφράσουν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που βοήθησαν, επώνυμους και ανώνυμους, στην πραγματοποίηση αυτού του σεμιναρίου. Ήταν σημαντική για το σχολείο η συμπαράσταση και η προσφορά της οικογένειας Βαρούχα ώστε να υλοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο το πρόγραμμα του σχολείου «Γνωρίζω τον τόπο μου - παραδόσεις - Κρητική διατροφή».

16ο Δημοτικό Σχολείο


Αναδημοσιευσα Από Ρεθεμνιωτικα Νεα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου