Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

Άνοιξαν τα Λουτρά Καϊάφα,

 
Από τις 22 Ιουνίου λειτουργεί καθημερινά το υδροθεραπευτήριο,
 
Από τις 22 Ιουνίου λειτουργεί καθημερινά το υδροθεραπευτήριο Λουτρών Καϊάφα, που διαχειρίζονται τα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα (ΕΤΑ), με ωράριο λειτουργίας από τις 7 π.μ. έως τις 2 μ.μ., το οποίο από τα μέσα Ιουλίου για πρώτη χρονιά θα παραταθεί μέχρι αργά το απόγευμα. Το υδροθεραπευτήριο αποτελείται από δύο δεξαμενές μέσα σε φυσική σπηλιά και 20 λουτήρες.
 
Στα μέσα Ιουλίου θα λειτουργήσουν και τα ξενοδοχεία των εγκαταστάσεων, στα οποία περιλαμβάνονται τα ξενοδοχεία Ολυμπία 18 δωματίων (36 κλίνες) και Αρήνη (38 δωματίων με κοινόχρηστες τουαλέτες - 101 κλίνες) και ενοικιαζόμενα δωμάτια ΛΑΪΚΑ ΞΕΝΩΝ Α (19 δωματίων - 50 κλίνες) και ΠΑΛΑΙΑ ΛΑΪΚΑ ΞΕΝΩΝ Β (20 δωματίων - 56 κλίνες).
 
Τα ξενοδοχεία είναι κτισμένα στο νησάκι της λίμνης, μια επιμήκη λωρίδα μήκους 1.300 μ. και πλάτους περίπου 100 μ. που επικοινωνεί με την ξηρά μέσω στενής γέφυρας. Στο νησάκι υπάρχουν ακόμη υπαίθριες ξύλινες εγκαταστάσεις που εξυπηρετούν τις ναυταθλητικές δραστηριότητες που αναπτύσσονται στη λίμνη.
 
 
Στη χερσαία έκταση, στην απέναντι πλευρά της λίμνης, βρίσκονται τo μεγάλο και μικρό Σπήλαιο των Ανυγρίδων Νυμφών, που αποτελούν τις ιαματικές πηγές της ιδιοκτησίας με νερά κατάλληλα για λουτροθεραπεία και τα οποία έχουν διαμορφωθεί σε υδροθεραπευτήριο. Σε απόσταση 200 μ. περίπου, βρίσκεται η ιαματική πηγή του Γερανιού, με νερό ιδανικό για ποσιθεραπεία. Η μεταφορά από τα ξενοδοχεία προς το υδροθεραπευτήριο γίνεται με μικρό πλοιάριο. Τα Λουτρά Καϊάφα βρίσκονται στο νότιο μέρος του Νομού Ηλείας, στους πρόποδες του όρους Λάπιθα, στην ομώνυμη λίμνη Καϊάφα.
 
Στην ιδιοκτησία των ΕΤΑ περιλαμβάνεται και το δάσος Καϊάφα (NATURA 2000). Για κάθε πρόσθετη πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Ιαματική Πηγή Καϊάφα
 
Αναδημοσιευση Απο Βημα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκπαιδευτικός Πίνακας.

Discussing the Divine Comedy with Dante
Από μόνος του όλος ο πίνακας είναι μοναδικός. Θα διαπιστώσετε πως πατώντας το ποντίκι σας πάνω στην φωτογραφία, σας μεταφέρει σε σχετικές πληροφοριακές σελίδες (wikipedia). Δηλαδή, επιλέγοντας μία από τις απεικονισμένες προσωπικότητες, μεταφέρεστε στην ιστορία της ζωής του. Είναι ομολογουμένως απίθανο..
sirlinuxas