Χαλβάς Παπαγιαννόπουλου,
Τσολακέλλη Ειρήνη
Η περίοδος της νηστείας που τελειώνει το Μεγάλο Σάββατο θέλει ποικιλία αλλά και ιδιαίτερες γεύσεις,
Από τον Βόλο έρχεται ο κυλινδρικός χαλβάς Παπαγιαννόπουλου που φτιάχνεται µε την ίδια συνταγή από το 1919. Με σοκολάτα υγείας και αµύγδαλα, αλλά και σε άλλες πολύ ενδιαφέρουσες γεύσεις, €13,90/500 γρ.
Πανδαισία, Αγίου Ιωάννου 41,
Αναδημοσιευσα Από Βημα
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου