Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

Θεραπευτική Ομάδα Θεάτρου,

Ομάδα κοινωνικού και θεραπευτικού θεάτρου στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας,
Το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Ρεθύμνου ξεκινάει τη δημιουργία ομάδας Κοινωνικού και Θεραπευτικού θεάτρου από τον καινούργιο χρόνο.
Σε αυτή την ομάδα θα συναντηθούν επαγγελματίες ψυχικής υγείας, εθελοντές και λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας και με άξονα το θέατρο θα μελετήσουν έργα που άπτονται της Ψυχικής Υγείας, θα μελετήσουν το θεατρικό παιχνίδι και θα δοκιμαστούν πάνω σε απόπειρες θεατρικής γραφής και σεναρίου αλλά και την επεξεργασία ρόλων. Έτσι θα ανακαλύψουν την θεραπευτική δύναμη του θεάτρου με σκοπό να δημιουργήσουν μικρές θεατρικές παραστάσεις.
Η 1η συνάντηση των ενδιαφερομένων για συμμετοχή στην ομάδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15/01/2014 στο χώρο του Κ.Ψ.Υ (Δημοκρατίας 24) στις 5:00 μμ.
Η ομάδα θα πραγματοποιεί εβδομαδιαίες συναντήσεις με συντονιστή-εμψυχωτή της ομάδας τον Βαγγέλη Λιοδάκη, ηθοποιό-σκηνοθέτη.
Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή στην ομάδα:
• Κ.Ψ.Υ. Ρεθύμνου, Δημοκρατίας 24 (καθημερινές 8-2).
• Τηλ. 28310 20799 (καθημερινές 8-2).
• e-mail:info@cepsyre.gr.
• www.cepsyre.gr.
Αναδημοσιευσα Απο Ρεθεμνιωτικα Νεα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκπαιδευτικός Πίνακας.

Discussing the Divine Comedy with Dante
Από μόνος του όλος ο πίνακας είναι μοναδικός. Θα διαπιστώσετε πως πατώντας το ποντίκι σας πάνω στην φωτογραφία, σας μεταφέρει σε σχετικές πληροφοριακές σελίδες (wikipedia). Δηλαδή, επιλέγοντας μία από τις απεικονισμένες προσωπικότητες, μεταφέρεστε στην ιστορία της ζωής του. Είναι ομολογουμένως απίθανο..
sirlinuxas