Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Η Κρητική Φροντίδα «Cretan iama»,

Στα φαρμακεία το ευεργετικό σκεύασμα «Cretan iama», Στέλλα Μαθιουδάκη
Ένα καινοτόμο φαρμακευτικό σκεύασμα που βότανα της κρητικής γης, βρίσκεται ήδη στα φαρμακεία της Κρήτης και αποτελεί ασπίδα για τον ανθρώπινο οργανισμό.
Ο λόγος για το κρητικό ίαμα, το οποίο θα συμβάλλει στην αντιμετώπιση ιώσεων του αναπνευστικού συστήματος.
Η παρουσίαση του ευεργετικού δισκίου έγινε στο Ρέθυμνο από διακεκριμένους επιστήμονες του πανεπιστημίου Κρήτης.
Αναλυτικότερα, βρίσκεται ήδη στις κεντρικές φαρμακαποθήκες της Κρήτης και μέχρι τα τέλη της εβδομάδας θα είναι και στα ράφια των φαρμακείων του νησιού. Ο λόγος για το θαυματουργό δισκίο Cretan iama.
Το Cretan iama, σύμφωνα με τους επιστήμονες μπορεί να καταπολεμήσει τις φλεγμονές στο ανθρώπινο σώμα που οδηγούν σε βαριές ιώσεις και κρυολογήματα, ενώ παράλληλα προσφέρει δύναμη και ζωντάνια στον οργανισμό.
Οι επιστήμονες δούλεψαν περίπου είκοσι χρόνια για να καταφέρουν να δημιουργήσουν το ευεργετικό αυτό δισκίο, το οποίο όχι μόνο καταπολεμά το θανατηφόρο πολλές φορές ιό της γρίπης Η1Ν1, αλλά αποδεικνύεται ακόμα πιο ισχυρό και αποτελεσματικό.
Το Cretan iama, περιέχει παρθένα κρητικά βότανα όπως το θυμάρι, ο δίκταμος και το φασκόμηλο, τα οποία παντρεύονται με το παρθένο ελαιόλαδο και το μέλι, δημιουργώντας μια μοναδική ασπίδα προστασίας του ανθρώπινου οργανισμού.
Aναδημοσιευση από Neatv.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου