Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016

Το «Creta Maris» ξεχωρίζει,

Βραβείο Αριστείας για το «Creta Maris»,

Το «Creta Maris Beach Resort» έλαβε το Βραβείο Αριστείας από την εταιρία TripAdvisor. Το βραβείο, το οποίο τιμά την άριστη φιλοξενία, δίνεται μόνο σε εγκαταστάσεις που επιτυγχάνουν σταθερά εξαιρετικές κριτικές στο TripAdvisor και επεκτείνεται σε εγκεκριμένες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Μόνο το κορυφαίο σε επιδόσεις 10% των επιχειρήσεων που αναφέρονται στο TripAdvisor λαμβάνει αυτό το βραβείο.
23/05/2013
Το ξενοδοχείο σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Για να πληρούν τις προϋποθέσεις για ένα βραβείο αριστείας, οι επιχειρήσεις οφείλουν να διατηρούν συνολική βαθμολογία τεσσάρων ή άνω μονάδων (με μέγιστη βαθμολογία τις 5 μονάδες) από τους ταξιδιώτες του TripAdvisor και πρέπει να έχουν εισαχθεί στο TripAdvisor για τουλάχιστον 12 μήνες. Πρόσθετα κριτήρια περιλαμβάνουν τον όγκο των κριτικών που υποβλήθηκαν εντός των τελευταίων 12 μηνών.
Το Creta Maris Beach Resort με μεγάλη χαρά έλαβε το Βραβείο Αριστείας του TripAdvisor και συνεχίζει να προσφέρει στους πελάτες του αξέχαστες εμπειρίες. Αυτό το βραβείο αποτελεί απόδειξη ότι η σκληρή δουλειά μεταφράζεται σε θετικές κριτικές στο TripAdvisor».
Το «Creta Maris Beach Resort» ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά και λειτουργεί από το 1975. Έχει δυναμικότητα 675 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Spa, Children’s Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.
Το TripAdvisor είναι η μεγαλύτερη ιστοσελίδα ταξιδίων στον κόσμο, προσφέρει αξιόπιστες συμβουλές από πραγματικούς ταξιδιώτες και μια μεγάλη ποικιλία από επιλογές για ταξίδια.
Αναδημοσιευσα Από Ρεθεμνιωτικα Νεα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκπαιδευτικός Πίνακας.

Discussing the Divine Comedy with Dante
Από μόνος του όλος ο πίνακας είναι μοναδικός. Θα διαπιστώσετε πως πατώντας το ποντίκι σας πάνω στην φωτογραφία, σας μεταφέρει σε σχετικές πληροφοριακές σελίδες (wikipedia). Δηλαδή, επιλέγοντας μία από τις απεικονισμένες προσωπικότητες, μεταφέρεστε στην ιστορία της ζωής του. Είναι ομολογουμένως απίθανο..
sirlinuxas