Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016

Αξιοθέατα από το Παρίσι στην Οθόνη σου,


Η υπηρεσία της google έχει εξαπλωθεί σε αρκετά ψηλα κτήρια και σε χαράδρες,
Ξενάγηση στον Πύργο του Άιφελ από την υπηρεσία Street View της Google,
Πανοραμικές εικόνες από όλους τους ορόφους του διάσημου Πύργου στο Παρίσι και οπτικοακουστικό υλικό
Η αμερικανική εταιρεία Google ανακοίνωσε ότι είναι πλέον διαθέσιμη η εικονική ξενάγηση στον Πύργο του 'Αιφελ, μέσω της υπηρεσίας Street View.
Πανοραμικές εικόνες από όλους τους ορόφους του διάσημου Πύργου στο Παρίσι καθώς και επιπλέον οπτικοακουστικό υλικό προβάλλονται διαδικτυακά στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΙΦΕΛ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ), ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Συγκεκριμένα, το υλικό θα περιλαμβάνει πληθώρα διαδικτυακών εκθέσεων, οι οποίες θα πραγματοποιούνται με τη συνεργασία του υπεύθυνου, για τη λειτουργία του Πύργου του 'Αιφελ, οργανισμού και του Πολιτιστικού Ινστιτούτου της Google.
Πριν από μερικές εβδομάδες, η Google εγκαινίασε την εικονική ξενάγηση μέσω της υπηρεσίας Street View και στο Μπουρζ Καλίφα στο Ντουμπάι, το ψηλότερο κτίριο του κόσμου.
Τους τελευταίους μήνες, η υπηρεσία Street View της Google έχει «εξαπλωθεί» από τις απότομες χαράδρες του Γκραν Γκάνιον στις ΗΠΑ έως το βυθό του Μεγάλου Κοραλλιογενούς Υφάλου στην Αυστραλία.
Αναδημοσιευσα Από Πρωτο θεμα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκπαιδευτικός Πίνακας.

Discussing the Divine Comedy with Dante
Από μόνος του όλος ο πίνακας είναι μοναδικός. Θα διαπιστώσετε πως πατώντας το ποντίκι σας πάνω στην φωτογραφία, σας μεταφέρει σε σχετικές πληροφοριακές σελίδες (wikipedia). Δηλαδή, επιλέγοντας μία από τις απεικονισμένες προσωπικότητες, μεταφέρεστε στην ιστορία της ζωής του. Είναι ομολογουμένως απίθανο..
sirlinuxas